Collegeparty

Kvällen började med att vi inte får tag på killen som ska fixa in oss på colleget. Vi börjar känna att allt är väldigt oklart och börjar se framför mig 3 höga amerikaner sitta i en källare och kalla det "fest". Sedan ska jag och Amanda ska beställa en taxi till Mahwah och Boom Burger. Taxin ska ta 30 min, men den tar 50 så vi är lagom lack när den äntligen kommer. Vi vill sitta och sura i bilen och komma till freds med det faktum att kvällen inte kommer sluta bra. Vi känner att såhär vid 10 på kvällen har nog köket stängt på Boom. Vi är svinhunriga. Så vi bestämmer att vi  drar mackedonken istället. Väl i taxin hinner vi bara säga några ord innan taxichaffisen säger: Are you speaking Swedish? Get outta here!! 
Då var han tydligen från Libanon, bott i Sverige i ca 20 år, har ett svenskt barn och svenska är hans andra språk. Visst gjorde vi hans kväll när vi lät honom babbla på hela taxiresan, och när vi klev ur taxin var vi ändå väldigt glada igen.
När Dalia slutade (vid 11) kom hon och hämta oss, vi drog till Colleget i Mahwah där Dalia bor (kör lite fel och har inte fått kontakt med J, killen som skulle fixa in oss, vi är så säkra på att kvällen slutar här). 
Vi kommer äntligen fram till colleget och där finns vakter, stängsel, koner och gates som hindrar oss från att komma in. Men fast beslutna om att när man kommit så här nära slutar man inte, efter mycket om och men och hjälp från vår nye vän så lyckades vi köra in på colleget. Vi drog till parkeringen vid "the village" och där stöter vi på två dudes som har släkt i Sverige. De visar oss runt lite och vi är helt fast i denna dröm värld (som är verklig). Allt ser ut som på en film!! Helt jävla GALET var det. Vissa fajtades, andra frågade om weed och en tredje stod och spydde i ett hörn. Men detta var bara smådetaljer till hela bilden. Hur många collegeungdomar som helst stod ute på the campus där de pratade, skrattade och drack ur röda/blåa muggar. 
Vi gick in i ett dorm room, där världens rave va igång. Så varmt, alla som kom ut därifrån hade kunna ställa sig i spöregn utan att bli mer blöta. 
Det var en så rolig kväll och det har gjort hela USA-vistelsen så mer spännande, ungdomar i mängder!!   
(obs, nyktra hela tiden & nej vi smokade inte weed) 



Väldigt oklar bild. Tjejen till höger hatar tydligen Sverige... Men hon verkar gilla oss?




Amanda & Dalia


Här är jag i ett riktigt äckligt collegerum, behövs verkligen en förälder, eller städerska här
(eller varför inte en au pair).
(Oscar, ditt rum i Florida ser ur såhär så vet jag inte hur sugen jag är på en visit.)

Kommentarer till detta inlägg:

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mitt namn?

E-postadress: (kommer inte att publiceras)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tackar!