What plans?

Körde M till Ramsey och såg fina ksylinen på väg hem, nu när solen ligger på staden igen glänser alla skyskrapor  och det är riktigt fint! Ska hämta honom om ca 30 min men just nu har jag tomt hus! 
Vmamma ringde och försökte ge mig tips på vad jag kan göra ikväll.. Cheesecake Factory (the pain att gå dit utan att få äta cheesecake), California Pizza Kitchen på Garden State Plaza eller en resturang i Glen Rock.. Hon har fattat att man är trött på Ridgewood och att vara under age när det gäller drickandet, hehe.
Men SNART är det vår... och jääkligt snart min födelsedag, 20 fucknig år!! Usch va gammal! Bara 10 dagar kvar...
 

IT'S FRIDAY

Fredagar♥Helger♥Ledighet
SKÖNT! Blir inget crunchande idag då jag haft ont i halsen hela natten, tror dock inte det är en förkylning på g utan att min kropp bara är trött. Om jag mår bättre om några timmar blir det kanske lite wii fit eller hoppa hopprepet som jag köpt! 
Ska handla lite idag med, paniken börjar komma hos min vmamma då det kanske är snöstorm här på måndag, min panik är beyond skrivbar. 
Ska om ca 30 äta en frukost med vsensk müsli som mamma och pappa tog med hit, huuur najs. Först ska jag städa och tvätta. Hoppas ni alla får en bra helg, kramis!!

-

Dagen är över och skönt är det, nya tag imorgon! 
Försökte hitta det positiva att behöva vara i skolan; det var kul att kolla vad kidsen hade i sina lunchlådor; de flesta hade bagels eller macka, med chips, frukt eller pretzels i. En unge hade donken och en annan endast crackers... Inte mycket till lunch för nån av ungarna.. Tacka vet jag bamba!! (Till mina icke göteborgska läsare; skolmatsal) 
Men det var tur att ungarna inte hade god mat, hadeju 5:2 dag idag! 
Det har gjorde på skolan var att vara ansvarig för barnens rast, eftersom lärarna ska äta lunch.. Konstiga USA. 
Men behöver inte jobba lördagkväll och både Tess och Amanda är lediga, HAPPINESS!!!
Glänste med att göra en ultra god lax, tur att det bara är jag och vmamma som gillar lax, rester tills imorgon!!



Arga leken

När barn tror de vet bäst... Kokade ägg åt E och när äggsaken visar soft säger hon att de är klara. Försöker förklara för henne att hon ska ha hårdkokta för att ha dem på sin macka. Det är okej Elin de är klara. Nej. Jo. Nej. *slag* japp, hon blir lite arg så då slåss hon. Stirrar på henne och hon stirrar tillbaka, arga leken har börjat. (Inget mig emot för då försöker hon iaf inte stänga av spisen). Till slut get hon upp och frågar sin mamma, som såklart varar att ägget ska vara hårdkokt så hon får vänta lite. Ha-ha. Älskar sånna underbara mornar... 
Fick veta att jag måste jobba lördag morgon, och jag som faktiskt för en gång skull hade planer på att dra in tim NYC på fredagskvällen…BLIR SÅ JÄVLA IRRITERAD. Plus att jag kommer jobba kvällen med så där är ju den lördagen förstörd. 
Idag är jag även uppsatt på en grej i skolan så mellan 12-12.45 måste jag vara där... KUL. Hela dagen blir förstörd. Så jävla trött å arg å irriterad idag att jag vara vill gråta. 

#hemmafru

Jobbet som au pair innebär ju som ni vet att ta hand om barnen, man är praktiskt taget en hemma fru;
-Köra runt på barnen överallt, skola, tandis, träningar, kompisar, aktiviteter. 
-Städa, damma, dammsuga, tvätta, vika.
-hålla koll på att saker inte tar slut såsom toapapper i deras rum, schampoo, balsam... 
-ha tusen saker i huvudet rörande barnen.
-och kanske nr 1 för mig (nä men känns så), HANDLA. 
Redan handlat i två omgångar idag, efter gymmet och mellan barnens aktiviteter. 
Illa är det när t.o.m. vmamma säger att jag är som en "stay at home mom" pga.  allt ovan. 
Dock tycker jag det är kul att köra bil och kul att handla så just de punkterna är najs!
Målade en "normbrytande" Barbie igår med E, hon säger; men Barbie har ju blont hår och ljus hy och blå ögon och rosa kläder?? 
Ojdå nu är det visst dax att hämta kidsen!




CRUNCH

Kommer till gymmet och får andra komplimangen om mina skor, älskar hur människor är i detta land. Idag blev det löpband och styrkeövningar som armhävningar och squats. 
Efter några veckor på gymmet ser jag nu vilka som är mina träningskompisar (läs gymmar när jag gymmar) ; 
En tant vars läppar verkar ha fastnat i ett leende.
En kines som är så fashion att det känns som modevecka varje gång han traskar in på gymmet. 
En man som gör JÄTTEROLIGA miner när han tar i (måste kolla bort för att inte skratta)
2 tyska au pairer som antagligen inte vet  att jag är appe jag med. 
En mamma som lämnar sina 2 ungar i lekrummet och tränar stenhårt tills svetten rinner som the niagra falls, (hon e grym)
En kille som ALLTID har samma kläder (ser han där varje dag, alltså köp en till tröja snälla)
En kille som är jude, hur vet jag det? Han har sin lilla judemössa (kippa) på sig. 
En kille som tränar i sånna tåskor jag vill ha och en kille som tränar i ett linne som är ca 4 storlekar för liten. 

Idag såg jag frästen nått som jag inte sett förut; man kan kolla på sina barn i lekrummet från tv apparaterna på gymmet, en mamma (antagligen en överbeskyddande sådan) tränade samtidigt som hon kollade på sina barn på skärmen... Hm. 
Nu blir det en dush sedan ska jag göra min fantastiskt goda smoothie😍



-

Funkade bra att jobba trotts att jag var trött. Hade bara 2 körningar idag precis som det är nu under vintersäsongen, till våren kommer alla aktiviteter igång igen.. Då är det tack å hej till att spendera massa tid i huset. På gott och ont... Dagen går mycket fortare när man kör runt, men samtidigt är det skönt att inte behöva passa massa tider och ha tusen saker i huvudet samtidigt. 
Barnen är som vanligt galet högljudda under hela eftermiddagen och vpappa var hemma och fick höra allt, skönt att nån annan kan säga åt dem att sänka volymen lite hehe. Blev att jobba sent vilket är ganska vanligt, 8.30, väldigt jobbigt eftersom då blir det bara raka vägen till sängen, kolla ett avsnitt av en serie och sen sova. Mucho bättre att sluta innan 8 så man orkar ut. Men när vårens värme kommer, kommer även lusten att ta en promenix på kvällen tillbaka, can't wait!!
Hämtade upp en mugg och en tallrik på Color Me Mine idag som vmamma och E har gjort nån gång i februari, riktigt mysigt ställe, här kan man ha barnkalas, hur kul?? Man får måla mugg/tallrikar/prydnadssaker mm. 






 

TWD

Hårt arbete på gymmet sen hem och dö i sånger framför The Walking Dead. Längtar mer än någonsin tills kylan försvinner och man vill vara ute under dagarna. Om tio min börjar jag jobba igen *tears* så trött idag vill bara sova nu. 
Hoppas på att vara piggare imorgon! 

Marshalls

Efter jobb fick jag träffa tjejerna och vi åkte till Marshalls. Jag var ute efter en ny sport-bh, tyvärr hittar jag inte det. Men kommer hem med ett par nya träningsbyxor, träningslinne och hopprep!!



Den kalla vortexen är tillbaka

Dåligt med bloggandet... 
Kursen var långtråkig och det hela var väldigt segt...men väl hemma i Ridgewood igen kollade jag och Amanda hockeyn som tyvärr slutade som den slutade. Vi mötte upp Tess och vi åt middag på The Office, mys!! 
Ungefär såhär kul hade vi på lektionen.

Nog för att det är riktigt fint väder atm men när ska våren komma?? Ska komma mer snö och kallt väder är på g, enligt yr ska det vara -20 i veckan. 
Inte enligt väderappen dock.  



Säger godnatt

Blev sushi till middag, hem och hämta sovkläder och kläder tills imorgon, och sedan till Amanda med Tess. Lite senare kom Sandra och en kille som hon gick på au pair skolan med. Trevligt! Nu säger jag och Amanda godnatt efter att ha gjort vårt "skolarbete" och imorgon ska vi till ett college i New Jersey. 
INGEN SKRIVER RESULTATET PÅ HOCKEYN!!! 
Vi ska de den när vi kommer hem från colleget vid 5 blir det så 11 för er så NEJ till att skriva/snappa till mig. Ska hålla mig borta från sociala medier.…


Vilket jävla härligt vårväder!!!

Körde till Amanda och vi gick till town i världens härligaste vårväder! Gick endast i en träningströja och frös inte alls. Satte oss på en bänk i town och åt cupcake. Härlig vårkänsla! 
Min, banana split och Amandas, cookie dough. 



Vi gick hem igen och Tess har kommit hit. Så himla mys. Vmamma ringde och sa att jag slipper jobba ikväll, lyckan är stor! 
Hoppas ni haft en lika lycklig lördag som jag! 

Hejdå för 5,5 månader 💕😭

Vid 2.30 åkte jag in med vmamma, M och E till NYC. Vpappa och D var redan inne. De skulle hitta på nått i the city så jag mötte upp mamma och pappa, vi gick runt lite och sedan hamnade vi på The Iron Bar på 8th Ave.
Wiho, det går bra i hockeyn!

Vi gick sedan till en Frozen yoghurtbar, mys. Sedan va vi hejdå och jag åkte hem med vfamiljen igen. Nu ska jag sova, ska bli skönt.

Fick detta av mamma och pappa, gillar att jag haft Sverigebesök i omgångar så jag får lite åt gången. Nu blir det dock inga mer😭




Sista dagen på lovet!!

Wiho! Har klarat veckan väldigt smärtfritt men ska bli skönt att gå tillbaka till rutiner igen, och förhoppningsvis inga fler söndagar. Även om det ryktas om två kommande "stormar" till😫
Kommer inte jobba så överdrivet mycket idag, mellan 8.30 och 2 typ! SKÖÖÖNT. Jag ska träffa mamma och pappa i NYC ikväll💕
Lördagkväll jobbar jag och söndag börjar Montrealkursen! Så har ett pre assignment att göra… fun!
Dödligt god mix av en fryst banan, färska jordgubbar och clementiner. 



SKRATT

En väldigt chill dag då D följde med sin mamma till jobbet och E och M var borta på aktiviteter mest hela dagen, från 10-3 var jag ledig, skönt! Kunde därför gymma vilket var wonderful. 
På kvällen träffade jag Amanda och Tess hos Amanda. Mycket skratt å kärlek❤️
Fick alla hjärtansdags present av Amanda igår eftersom vi inte setts sen förra veckan😭



NYC









Ridgewood
 


Såhär ser det ut från ridgewoods utsiktsplats

Lego

Ganska så chill dag. Barnen har lov så de är hemma. Gick på bio med M och E, en Lego 3D film. Mysigt. Snart ska vi ut på vägen då killarna ska till templet. Senare ikväll ska jag träffa mamma och pappa som spenderar dagen på garden. 

Snabbt

Äääär så trött så orkar inte blogga... Men idag lämnade vi hotellet och åkte till Ridgewood, visade mamma och pappa runt där och sedan åkte vi tö både Marshalls och TJ Maxx. På kvällen blev det middag hos min andra familj. Det var supermysigt och trevligt. Barnen var också så söta och har saknat dem lite märker jag när jag ser dem efter en helg.. Hehe. 
Godnatt. 

☀️⛅️☁️

Idag gick vi över Brooklyn Brigde, har bara gått på kvällen innan och det var kul att få se det på dagen med. Sedan gick vi i SoHo och sen upp för 5th och äter en tidig middag på TGIF sedan går vi tillbaka till hotellet, vi byter om och ut i kylan igen och traskar ner till 44th street och går på Broadway showen Mamma Mia, väldigt underhållande och kul att se. 
Frukost på hotellet

TGIF

Har inte tagit några bilder med iPhonen men vi har tagit en del med kameran så får hitta tid att lägga in dem på datorn och bloggen senare. Imorgon ska vi till Ridgewood och mamma och pappa ska bo på ett hotell i närheten. Ska visa runt dem i Ridgewood mm imorgon och sedan blir det middag med mina två familjer…
Jobbar sedan hela veckan då barnen har lov. Tisdagkväll bli middag med mamma och pappa efter att de spenderat hela dagen på garden är planen. Sedan åker de tillbaka till NYC och på fredag ska jag träffa dem igen för middag och sen åker de hem. 

Snö i New York

Vpappa körde mig ända fram till hotellet, så snäll👌 åker upp till våning 11 och träffar mamma och pappa💕
Vi är på hotellet lite och pratar en stund innan vi ger oss ut i NYC. 
Ganska snart började det snöa, har ju lyckats undvika snö i NYC hittills men nu fick jag se hur det ser ut i och efter snökaos. Jobbigast var det för mamma och pappa som kommer direkt från Florida och kryssning. 
Men vi fick mycket gjort trots snön, vi gick till 11/9 memorial, Centry 21, TH Maxx, gick på Wall Steeet, gick igenom Little Italy och China Town. På vägen hem tog vi subwayn till Grand Central Station så de har fått se den med. 
Memorial 

Taget från Wall Steet

En park på Lower Manhattan 

🈯️🈳🈵🈹🈶

🇮🇹

🇮🇹



Happy

Nu ska jag åka till NYC med vpappa som ska jobba, (stackare han börjar jobba lördagar nu med) han släpper av mig nånstans på Manhattan och sedan ska jag traska till hotellet där mamma och pappa är!!! Idag är det exakt 7 månader sedan jag sa hejdå til dem, ska bli så mysigt med lite new york tid med dem!! 

❤️

En delay imorse på 2 h, en extra timmad sömn, skönt. 
Träffade Tess och vi gick till Raymonds i town för Valentines lunch, mys!



Present från Tessy❤️😍



Finally the end of the week

Blir en försenad öppning av skolan imorgon då snön skapar kaos här. Hoppas verkligen att de inte ringer och säger att skolan ställs in... Har för mycket att göra imorgon för att ha tid med en satans försenad öppning men what to do. 
This is me every måndag och torsdag...
 
 

❄️😡❄️

Det har kommit så mycket snö idag, kanske mer än 30 cm, fy så obehagligt. JA, jag är trött på snön nu. 
Härligt misstag som alla jag stöter på gör, grannar, lärare folk i matkassan, everybody, de tror jag är van vid snön och inte borde tycka detta är så farligt, de fattar inte att 1. Sverige är inte ett land med enbart snö, 2. Snön gör inte så man blir instängd hemma, 3. Bara för att jag är svensk betyder inte det att jag automatiskt älskar snö. 



#chill

Efter att dammsugit och städat barens rum och slängt i tvätten har jag inte så mycket att göra... Frågar Hay om jag kan hjälpa med nått, rensa i lekrummet eller vad som helst, finns inget att göra när det är snödag...
Hon kommer inte på nått och eftersom barnen inte är hemma/leker bäst själva så föreslog hon att jag skulle kolla på film. Inte mig emot!



❄️❄️

Japp, mer snö! Redan igår ringde "borgmästaren" och sa art skolorna var inställda idag. Stackars barn har förlorat 3 dagar av deras aprillov, rätt skönt för mig dock, i april är jag hellre ledig om dagarna än nu. 
Börjar klockan tio idag men vaknar såklart innan åtta ändå. Kollar äkta människor och längtar tills imorgon och helgen. 


Dagen före stormen

Vägen som normalt inte ens tar 10 min tog idag över 20, kaos på vägarna i Ridgewood. Och kaos i mataffären, alla bunkrar upp för en till dag fylld av snö. PALLA. Så med stor sannolikhet är det en snödag imorgon... Kul! Körde runt O 20 min och letade parkeringsplats i town, stod i kassakön i 10 min... Nej vadå jag har massa tid över. 
Var på gymmet extra länge pga det och kollat ett avsnitt av äkta människor. Nu ska jag hämta barnen. 
Är ändå glad för på fredag träffar jag Tess och Amanda och på lördag mamma och pappa!!



Otursdag

Pojken jag kanske ska passa var ett riktigt charmtroll på 18 månader, så det va bra!
Väl på gymmet tar jag upp allt ur min tygpåse, nyckellåset trillar ur och landar RÄTT PÅ TELEFONHELVETET så skärmen  SPRICKER, YEEEEESSSSSSS FAN PRECIS VA MAN BEHÖVDE EN TRÅKIG TISDAG JARÅÅÅ. 
På gymmet är jag bara irriterad så halverar träningstiden, drar till garden där jag lämnar in telefonen, killen säger att den är klart om 35 min, positivt överraskad. Kollar runt i mallen, allt är STÄNGT! Nått med vattenledningarna har gått snett. Stoppar ner handen i fickan och SKÄR mig på en bit av skärmen som landat i fickan. Vill dö. Ringer Amanda för support, stackars dig💕
Ska gå in i mallen igen och då kommer man fan inte in igen, haggan till vakt vägrar släppa in mig. Åker hem, duschar, äter och drar till wells fargo för att sätta in pengar på banken, tanten i kassan va svindryg, åker till garden och får äntligen min kära telefon. 80 dolls fattigare men en hel och fin skärm igen. 
Finns massa fina nya kläder och jag och Amanda skulle ju till garden men ett av hennes barn är hemma i veckan så får se när vi drar dit…
Är iaf hemma nu, kollar äkta människor, surar och dricker kaffe. Hoppas ni haft en betydligt bättre dag än mig idag för annars gjorde solen ett jävla misstag att gå upp idag. Adios. 
 

Less

Är så less på snön och kylan nu, ska troligen få mer på torsdag, WHO NEEDS IT? Pallar inte, vill ha vår! 
Just nu dricker jag te och kollar OSsnack. Ska till en av Hs vänner och hälsa på hennes son, kan bli så att jag jobbar lite för henne nån gång om hon får det tajt, i så fall är det mitt på dagen så tar inte från mitt jobb här. 
Snälla försvinn



Gym vs gym

Inlägget kom aldrig upp förra veckan! 
Amerikanska gymkortet är så mycket billigare, utan tillgång till pass kostar det 70 kr i månaden och med pass konstar det 140 kr. Personalen är så mycket trevligare här, folket går mest på löpbandet istället för att springa. Tv-tittandet på gymmet är cirka A och O. 
Ser många som pillar mer med telefonen än med utrustningen. Är säkert väldigt olika i olika områden men här finns det inte de där supervälträbade peepsen, förutom de som jobbar på gymmet. 



Söndag

Otroligt trött i morse, kvar i rummet tills cirka 1.30 då jag äntligen orkade upp, vid 2 åkte jag hem till Amanda och hängde där hela dagen, mysigt💕
Kollar på äkta människor nu, helt inne i den fantastiska serien igen😍 
Kom på efter nått avsnitt att en av skådespelarna är min kompis kompis och att jag träffat honom hos min kompis oliver, tyckte väl han vart lite bekant, hehe.



👜👗👟

Dagen på Bergen mall var såklart grymt kul och fick med mig 3 godbitar. 
Köpte en väska på Centry 21 från Liebeskind

Target

Behövde ett par nya gymskor till min stora sorg då jag älskar mina som jag har, på Adidas hade de grym rea, 23 dolls, ja tack!




Bra morgon 🇺🇸

Vaknade vid 8 vilket kändes sådär när klockan skulle ringa vid 10. Kunde inte somna om så slog på lapisen, till min stora lycka funkar swefilmer för mig igen och jag kan nu se Äkta människor!! Glad! Skypade med saknade Cecilie som har det jättebra i Danmark, skönt att veta❤️
Mamma och pappa har landat i Miami och om en vecka får jag träffa dem😍 taggar så mycket lite mer new york och lite "turist", blir helt annat att strosa omkring i NYC med folk som är här på besök än med au pair vännerna. 
Snart kommer Tess och hämtar upp mig, vi ska till Bergen Mall, taggad!!
Läste även igenom boken som jag fick av mina fina vänner innan jag åkte, alltså fan vad jag saknar er!! Blev både glad och ledsen 💕



Helg👍

Efter en jobbig vecka med mycket snö blev det enstöringen fredag. Under jobbtimmarna handlade jag massa mat till Es Girl Scouts som hade möte här hemma på kvällen, körde M och D till Templet där de har en sleepover, så just nu är det superlungt hemma. 
Träffade Amanda, blev en snabbis på Garden för att jag ville kolla på en klänning jag sett på American Eagles insta, såklart hade dem inte den i butik.. vill ha deeen. Blev ett par glasögon på Urban. De har fått in så mycket nytt, så blev helt taggad, vi bestämde att ett besök på Garden passar fint nästa vecka. Och sedan hämtade vi upp Tess och vi gick på en lite finare resturang än sushistället för en gång skull, sedan drog vi en froyo och sen sa vi godnatt, ingen sleepover denna helgen, konstigt att vakna upp ensam utan dem! 
 
 
 

Mys

Jobbar sent ikväll till efter nio, just nu kollar jag på Jessie med E. 
Idag har det varit mycket körning fram och tillbaka, precis som i höstas och som det bli senare i vår. Skönt, för då har jag knappt tid att tänka på mat, perfa för femtvå. 
Tur har jag som har ett vbarn som gillar One Direction; jag och E sjöng "Story of my life" och gjorde bilåkandet roligare. 
Nu sitter hon och frågar vad klockan är varje minut "what time is it?" "8.38" "what time is it?" "8.39" osv... Hon är jättetrött men hon behövde ju inte gå till sängs förens klockan 7.45…
"How many more minuters?" 
Sötis.
 

💦

Långt pass, sådär utmattad på ett skönt sätt. Idag flyger Kajsa till Sydafrika med sina kompisar, låtsas att jag inte är avundsjuk. Om 10 dagar får jag träffa mamma och pappa wiie!! 
Kokar ägg, ätit banan och dricker te samtidigt som jag kollar på Fittstim. 




Panik!

Efter en till snödag hade jag panik, i brist på annat att göra satt jag och väsade säkert över 100 blyertspennor samtidigt som jag tittade på finalen av PH. H bara skrattar åt mig då hon inte fattar hur jag kan bli så uttråkad.. Efter middagen stod jag inte ut länge, vägarna såg bra ut; så jag drog till gymmet. Väldigt svettigt där inne och svettig blev jag, så skönt! Nu kollar jag på debatt, åh va jag älskar debatt! Kollar första avsnittet "fittstim" och brinner upp av ilska av knäppa människor. Älskar ordet Hen, så nu vet ni det. Passar perfekt på barn i magen, när man säger "kolla på nyckelpigan, hen flyger iväg!" om man pratar om någon där man inte vill att denne ska bli satt i ett fack pga kön (önskar att detta inte var en anledning till hen men tills det är jämnställt mellan kvinnor och män och tills egentskaper inte är satta i kön behövs hen- även om de blir lite dubbelt). 
Imorgon ska jag skriva om skillnader mellan gym i Sverige och USA, hang in there peeps. 
Americanized; PINK flaska, UGGs som min vfamilj gav mig (snälla), VS väska, A&F hoodie och Guessjacka; "common white Girl-style i USA". 

Rockar loss efter gymmet



Snödag nr 2

Japp. Skönt var i alla fall att jag fick sovmorgon till kl 9. Helt ok med snödag idag då jag kan göra torsdagens sysslor idag, damma, dammsuga, tvätta och byta lakan! Inget barn hemma för tillfället så det är rätt chill! 
På TVn gråter amerikanarna över snön i new york och det verkar som de tror att världen går under för att skolor i NYC har öppet idag, "hur kan man låta skolorna vara öppen en dag som denna". Hoppas på att jag får skotta lite snö idag så man får röra på sig lite!
Mamma: ju mer snö vi får nu desto mindre är chansen att det snöar när ni kommer!



Finally

Drog dubbelpass på gymmet idag eftersom jag inte vet hur veckan ser ut. Så jäkla skönt var det!! Gjort ärenden och handlat mat, bunkrar upp inför nästa "snöstorm". 
Nu kollar jag PH och äter äntligen frulle. Så jäkla jobbigt att klockan redan är två, om 40 måste jag åka och hämta D och köra honom till tandläkaren. Vill ha mer rast!!
Ett träd eller nått trilla ner på vägen pga snön.. Haha. 



E om 5:2

Idag fixade jag och E små alla hjärtans dags påsar, hon ska ge dem till alla i sin klass, och hon kommer få nått från alla i sin klass... Galet va allt firas här!

I januari när vi bakat har E frågat varför jag inte äter kakan, så har jag sagt att jag inte äter nått sött i januari. Idag ville hon ge mig en super bowl cupcake,
 "E you know i dont eat that stuff" 
"Yes you do, after February first you eat" 
"Yeah but today is my special dy you know" 
"Oh yeah, so eat it tomorrow!" 
Es vän frågar vadå speciel dag? Säger vad det är. 
"Why does she do that?" 
"So she doesn't get FAT!" 
Bra där att lilla E håller stenkoll på mig! 
Min och Amandas plan för hur vi inte ska bli USAfeta: träna (så ofta vädret tillåter eller 5 gånger i veckan), äta bra och nyttigt under arbetsveckan + söndag, sötsaker efter middag på fredagen och lördag är veckans frikort. 


Snödag😩🔫

6.50 ringer klockan och jag vill bara dööö, så trött. Precis innan jag ska gå upp till köket knackar lilla E på dörren och säger att jag kan sova vidare. En snödag på g. Nu vill jag dö ännu mer. Blir ingen ledighet idag, inget gym och ingen mat på det. Så jävla irriterad. 😭😭😭 ska tydligen komma ännu mer imorgon… precis när man fått in en guldrutin. 



Super Bowl sunday

Vaknade upp hos Amanda, åt frulle och sedan gick vi in till town, sån lycka när våren ligger i luften. Vi gick på bion "The Wolf of Wall Street", annorlunda, 3 timmar lång, twisted men bra film!
Vi gick hem, kollade himym, tog bilen till town och åt middag på The Office och kolla på Super Bowl. Det var Seattles Seahawks mot Colorados Broncos. Seahawks krossade The Broncos med 43-8 så matchen var inte så intressant. 



Tess som kollade hemma med sin vfamilj fick bra bilder på Bruno som var pausunderhållningen. 



Februari

Sådär ja. Lördagen som vi längtat efter så länge är över. Både jag och Amanda var 100% bestämda på att en dag i veckan räcker. Men mumma va mycket gott vi åt. 
Efter att jag jobbade mitt på dagen (Max lag vann sin basketmatch!) så åkte jag tillbaka till Amanda, vi och Tess åkte till Bergen town mall, ligger lite längre bort än garden, med så sjukt många grymma affärer, måste dit snart igen!!
Köpte en väska från Steve Madden. Bild kan jag lägga upp sen! 
På hemvägen stannade vi på stop and shop och köpte Cola och lite godis. Sedan körde vi förbi en pizzeria oh sedan åkte vi hem och kollade på melo samtidigt som vi åt. Så mysigt❤️Ni som känner mig vet ju att det enda som skulle kunna gjort det ännu lite bättre är om det hade varit Eurovision 😜
Vi blev till våran besvikelse väldigt mätta och jag bakade en kaka som vi inte ens smakade på, massa godis blev över och vi åt aldrig froyo eller cupcakes som vi så länge drömt om… nästa lördag😍

👬<- my boys

Lycka med februari. Vaknar upp hos Amanda där Tess också var. Idag får vi äta!! Pancake house i town med Amanda, Tess och en ny tjej Sandra som vi träffade förra söndagen. Myspys förutom att stället var packat med folk som alltid på helgen. Väntade i mer än en halvtimma för bord... Mår illa efter 1,5 pannkakor, vi fick FYRA var! Precis som det ska vara i USA. Lite ångest att lämna tjejerna mitt på dagen för att dra å jobba i två timmar. Är hemma strax innan 1 och vid 1 stormar M och D in i huset. "ELIN!!" Skriker D och kastar sig över mig och ger mig en kram, gosen! (Det är 12 åringen!!) vi går ner i källaren för att leka med lego och då säger han "give me a hug, you're a great au pair" 😍.
Nu blir dessa två timmar inte så jobbiga! Ska ta M till hans basketbollmatch som jag och D ska kolla på. Adios amigos.





That awkward moment

Blev mysbio igår med Tess och Amanda, mysigt och väldigt skönt med helg. Gillade filmen och Zac är ganska söt att kolla på... tills vi fick se hans krovfingrar, håller du med mig Tess? 
 

Friday again 😍

Bakat rymdkakor med Eli för hon har haft space month. 

Körde M till Ramsey och på vägen hem ser man skylinen av new york, drööööm.  Längtar så tills sommaren, picknick i central park, utekvällar och soliga dagar i NYC. 
Till stop and shop och köpte 17st 2 l drickor, Cola, Sprite, root beer. Såg lite galen ut kan jag säga. Så var det en söt kille i kassan FÖR FÖRSTA GÅNGEN. Drickorna är till super bowl som sker på söndag, familjen ska ha fäzt!

Nu är jag hos Amanda, snart kommer Tess. Vi ska kolla bio ikväll. Asmyyyys! På Amc på garden spelas filmen så ska dit lite tidigare, vill köpa en nu vattenflaska för jag tappade min idag så den gick sönder(?) hur lyckas man.
Om cirka 4 timmar är sockerfria månaden slut 😍 såhär taggad är jag och Amanda: