Mellanmål

Mina skor finns ingenstans :( får tänka om nu...
På vägen hem svängde jag förbi en halloween store där jag mötte Anna och Amme ensnabbis. 



 Käkat gottigt mellanmål och nu ska jag laga köttbullar.Wiho.  


Shopping Woodbury

Åkte till Woodbury mest för ett par UGGs (boots typ) finns såklart inte i brun som jag vill ha, och inte i min storlek. Är så ledsen. Letat på så många ställen nu (fast inte Garden). Så imorgon blir det Garden för att försöka hitta den, annars får jag försöka hitta dem på en hemsida så jag kan beställa hem dem.
Vill. ha. dessa. så. mycket.
Nåja, blev en del annat som kontokortet kan gråta över. 2 nya burkar från Bare Minerals och detta:
Mjukisdress från Juicy Couture, bilden är lite missvisande gällande färgen


Converse, again missvisande färg

Min nya baby, en plånka från Michael Kors. Såg den på Garden och blev lite kär, men köpte den inte. Går in på MK på Woodbury, ser en tjej i kön till kassan hålla en, frågar vart hon hittade den, hon säger att hon tog sista. Frågar personalen, nej det var den sista. Blir ledsen. Går i massa andra affärer. Dalia vill gå in på MK igen, jag hittar TRE stycken plånkor av denna typ. Blir väldigt glad. 
 

Hallå där & god morgon

Förlåt för väldigt kass uppdatering idag. Efter att varit vaken i inte allt för många minuter bestämdes det att jag, Amanda (Sannas övertagare) och en annan tjej, Daila, (som jag inte träffat innan) skulle åka till Woodbury Outlet. Snabbt hoppar man ur sängen, käkar frulle och drar till busstoppet. Mycket trevlig dag!


 



Shopping med Cecilie

Ett par nya höstskor, bruna med gluddragkedja


Liten clutch för Sensation White!
 

Mallhäng

Jag träffade Cecilie ikväll, tanken var att vi skulle bowla eller kolla bio. Blev shopping istället. Väldigt bra för plånkan. Visar imorgon, för trött nu!

Note to self: beställ aldrig mellandricka för den är större än en stor i Sverige. 




Saturday

Frukost med Amelie på Sook, mycket trevligt. Helt galet att det är (svensk)sommarvärme här fortfarande! Satt i kort kjol och 3/4 tröja, väldigt behagligt! Att ni där hemma går i mössa och vantar....
 
Vi mötte upp Amanda efter frullen, vi tre gick runt Duck Pond några varv och sedan satte vi oss och degade på en bänk i värmen (till och med i skuggan)
Underbart!!
 

Hallå där

Mycket gladare idag än förra lördagen eftersom jag sov till 10.30, har inte sovit så många timmar i sträck sedan jag kom hit...
Igår jobbade jag som sagt kväll. Hade dock bara lillflickan hemma med en av hennes kompisar. De leker väldigt bra tillsammans så det kändes knappt som jag jobbade. Sitter i mitt rum och har ett halvt öga på dem hela tiden och tänker, ''fan va gött att jag kan sitta här'' innan jag hunnit tänka klart säger de åt mig att komma ut och vara med dem.. ''fasiken'' men de spelade Wii Dance och JÄVLAR va KUUUL det var. Efter några låtar känns det ju som ett träningspass! Jag fick välja låt at one point, valde '' Let's go to the mall'' av Robin Sparkles (Från How I Met Your Mother, en av mina favvoserier för er som inte vet) Kunde såklart dansen utantill som den trogna HIMYMfan jag är. Tjejerna tyckte att det sög att jag höll på att vinna så överlägset så de slutade helt enklet att dansa.. Där dansade jag ensam och sjöng som en galning till ''Let's go to the mall'' samtidigt som E och Es kompis förbannade sig själva för att de lät mig vara med. 
 

Kanel

Ser tuggummi med smak av kanel när jag står i kassan på Stop & Shop, var såklart tvungen att köpa ett paket.
Smakar som jul i hela munnen när jag tuggar det, godare (och starkare) än väntat.


 

Fredag

Liten kaffepaus med tjejerna på Starren i Glen Rock (town nära Ridgewood) 

Nu börjar jag snart jobba, jobbar hela kvällen vilket är segt då alla andra vekar vara lediga och imorgon är det tyvärr tvärtom.. Ibland har man ju flyt... 

Fredagsfrulle

Har mixat ihop en riktigt fin yogge, vanilj, blåbär & kokossmak yum!! 
Just nu degar jag i sängen framför en svensk film, "Studentfesten". Snart ska jag träffa upp tjejerna på nått café. 
Ha en bra helg peeps!



Bergen mall

Blev lite bergen mall med tjejerna, blev ingen shopping, bara sushi. 



Lite lycka

Gevalia innan på Stop & Shop, så gott med svenskt kaffe. Nu slipper jag äcklig eftersmak! 



IKEA (igen)

Idag kom Cecilie hit efter att hon droppat sina barn i skolan. Vi var här ett tag och jag berättade att jag var på Ikea igår och då ville hon gärna dit, jag säger inte emot!! Känner mig riktigt hemma på Ikea och väldigt mätt och lycklig efter köttbullar och potatismos. 






Året är räddat, har hittat lakrits!! Och mörk choklad! Wie! 



SENSATION WHITE

Nu är det bokat!! Tjejerna och jag ska på Sensation White den 26e oktober i Brooklyn, jippie!!!
 
 

Tisdag

Bra dag, träffade tjejerna idag på marshalls, jobbade och sedan drog Amelie, Anna och jag till IKEA. Riktig hemma känsla där eftersom de skriver varornas namn på svenska. 
Köpte knäckebröd som jag varit sugen på ett tag! 



 

Nytt

Från Marshalls, förlåt för mycket suddiga bilder.











HIMYM

Drömmen; ser premiäravsnittet av sista säsongen av How I Met Your Mother just nu!!!! Alltså tack för TV på rummet <3 



KAJSA KOMMER HIT!!!!

Åh världens bästa nyhet!!! Lillsyrran kommer hit den 22 december och stannar över jul & nyår, SÅ GLAD.  
 
Detta betyder att New York får se mer av Yelli & Tyser, jippie!!!

Frulle

Grym gofrulle idag. Kaffe med half & half (typ hälften grädde hälften mjölk) som Amelie så fint rekomenderat. Bara 2 gram socker! (Istället för 16 som lättmjölken är) Blåbär, grekisk yoghurt & cheerios och äpplen som familjen vart å plockat nån stans?? Älskar att jag har stenkoll på allt under veckan men efter en helg har jag ingen koll på familjen alls! 



Hobokenhäng igen

Sitter med Andrea och Amelie i lägenheten i Hoboken, vi kollar TV och degar till max. Här kommer lite bilder på utsikten från Hoboken över Manhattan. 




 





Hobokenhäng

Brunch i Hoboken väldigt mysigt och fint här! 






Hoboken

Utgången började inte förens klockan ett och slutade klockan två, då barer tydligen inte får släppa in folk efter två här??? Regnade galet så vi sprang från bar till bar och blev dyngsura. 












Hoboken








Brunch

Brunch med Andrea, Amelie och Maja på panncake house. Just nu är det Skype med familjen. Sen är det utgång Hoboken som gäller, sover även där över natten så blir nog inte mycket blogg imorgon. 






PW

Drog en PW innan brunch som jag ska på nu, i hopp om att hitta en ny löparrunda. Gick sådär då vägen jag hittat inte har trottoar på typ 60% av rundan. Och där trottoaren finns är den inte helt 100. 





TYYYST

Alltså får PANIK. Är så trött på vardagarna när jag vaknar att jag vill gråta, den enda ljusstråle är att jag får sova ut länge under helgen. MEN NEEEJ. En jävla trädgårdsmästare ska ju SJÄLVKLART använda den mest LJUDLIGA gräsklippare??? Ljudet är inte ens konstant han sätter på och stänger av med intervaller på några sekunder. KLOCKAN ÄR ÅTTA PÅ EN LÖRDAGSMORGON LÄGG AAAAAAAV.
Är det värt att bo på hotell under helgen så man får sova ut??? I think so.  

Picknick

Kvällen bestod av picknick med Amelie och Maja i en öde Ridgewoodpark. Trevligt trevligt! 
Nu är jag så trött att ögonlocken faller ner... Skönt att klockan inte ringer 6.58 imorgon...



Brunch

Annas mamma var snäll o bjöd oss på brunch i town, det var Anna och hennes  mor såklart, Andrea, Maja och jag. Riktigt mys!
Blev pannkakor med banan och valnötter, mycket gott! 


Bakat

Ännu en kväll då jag jobbat till 10, detta beror på föräldramöten som mina vpäron varit på. Sjukt trött nu, skönt att det är fredag när jag vaknar! 
Har haft lite tjejkväll med E då vi börjat baka cup cakes. Frostingen fixas imorgon och kakorna ska med på en skolgrej E och M har imorgon. Är ledig från 6:30 (oj, kommit in i det amerikanska sätter att skriva tid, menar ju 18.30) och ledig hela lördagen och söndagen, alltså jaaaa!!!!



Lite nytt

Åkte till Garden en snabbis idag där jag mötte upp Andrea och Maja. Sprang runt där ett tag innan det var dax att åka hem å vara au pair igen! 





Favorit jeansen

Alltså neeeeej. Mina favorit jeans och enda jeans jag hade med mig hit(?!?!?!?!) har gått sönder. Hatar att köpa nya jeans. Wää


 

Bra blogg.se

Blogg.se har precis lyckats skaffa en bra app som gör så att man kan blogga från mobilen i princip lika bra som från datorn. Men en uppdatering av iPhonen och…


Workout

4 km och foten gjorde bara lite ont... 
 

Froyo

Froyo med Anna och hennes mamma som är på besök, mys!

Denna man skrämmer mig fan varje gång jag går förbi, en staty av en postgubbe som smyger runt i busken. 



Kiss and go







HEJDÅ SANNA-BRUNCH

Imorse kommer M på sådär 1 min innan bussen kommer att han ska ha med sig sitt instrument till skolan (tror du man vet vad för typ?? Det liknar en trumpet men är definitivt inte en trumpet). Instrumentet är för stort för att ta med på bussen så jag var tvungen att köra honom, märktes på honom att han fick dåligt samvete när han såg hur stressad jag blev, så söt. Han sa förlåt typ tusen gånger. Men ringde min vmor och confirmade att jag skulle köra och sedan hoppa vi in i bilen och kom fram (trots rusningstrafik) tio min innan bussen, grymt jobbat. 
Kan inte vänta på att min jävla fot ska bli bra så drog en minilöprunda (2km) i den kyliga men härliga luften.

Idag var det dax att säga hejdå till Sanna. Mycket tråkigt, kommer sakna dig, du friska fläkt! Men vi hade en mycket fin brunch nu på dagen. Kaffe och pannkakor med jordgubbar, blåbär, bananer, grädde, keso och nutella. Yum!
Tycker verkligen inte om att säga hejdå till människor, börjar redan känna hur jobbigt det kommer vara när jag åker om 10 månader(????)
 





New York med bättre bilder


Alltså denna utsikten 
 


Är det fusk i mitt ''State Hunt''?
 

Video: New York

Inte hänt så mycket idag, jobb men även skype med la familia, alltid lika mys. Efter jag slutade jobba träffade jag tjejerna på Sook, ett cafe jag inte vart på för. Nu är klockan 11 och jag ska sova gött nu. I brist på annat kommer en video från i söndags! Bilresa till TP, Top of the Rock, Central Park + skyline @ night. 







Slappdag

Måndag verkar bli en degdag, måste vila upp mig efter helgen. Just nu käkar jag frulle. Vill dra en löprunda men min fot gör så jäkla ont efter gårdagen, får se. Peace!  



LYCKA

Fick en så sjukt bra nyhet igår!! Min kusin och min moster kommer till New York 18-25e november!! Åh vad jag längtar!!!!!!

Lite shopping

 Abercrombie på Garden

Tre nya cases som jag köpte i Nevvan
 

New York

Igår kom Cecilie och hämtade mig efter att jag slutat. Vi drog en snabbis till Garden och sedan åkte vi hem till henne i Tuxedo Park (lite coolt att de har en grind där alla som bor i TP kör in för att komma till sina hus) för en sleepover. Idag åkte vi till New York åkte upp i Top Of The Rock, åt lunch i Central Park och gick jääävligt mycket. Hela min kropp är så öm just nu *dör*. 
 
Frukosten idag var så goood. Svensk Müsli (som den förra au pairen hos Cecilie hade lämnat) 

Lite bilder från Top Of The Rock. Cecilie hade en grym kamera med sig, så när jag fått bilderna från den så ska jag lägga upp bilder i bättre kvalite. 


 
 


Lunch/middag i Central Park. Så mys och så skönt att få vila fötterna. 
 
 
 
När vi snart skulle ta bussen hem var vi väldigt sugna på froyo men lyckades inte hitta ett ställe, så ställde mig vid Starbucks, snodde deras wifi och sedan satte vi kurs mot en Red Mango vid Rockafeller Center. Synd att det var stängt då. Ledsna går vi mot Times Square och på vägen dit delar en kille ut flyers med Froyo. Hur glada blev vi?? Ödet ville verkligen att vi skulle få våra froyos. 
 
 
Street art
 
 
Inne på Port Authority, så fint. Offrens namn står inristat i de guldiga fönstrerna.

Starre

Var tvungen att testa en pumpkin latte nu när de börjat sälja dem. 
Men de klarar inte av mitt namn... Denna gången blev det "Hailey" (???) 
Måste ha ett nytt namn, förslag??
Nu sitter jag hos Andrea med tejerna och myspratar.


 

Ärenden

Gjort ärenden åt familjen i en timma nu, bl.a. köpt bagels på ett knökat bagelicious. Det är en judisk högtid (ja igen) och de fastar idag, så det var en hel hög judar (ser på deras hattar) som köpte bagels till måltiden ikväll då de bryter fastan. 

Nu äter jag äntligen frulle, pumpernickel bagel, pumpernickel kan ju vara det godaste brödet?? 



Barrunda

Vi drog en ''barrunda'' igår i Ridgewood, alltså till två barer. Innan det åt vi middag på Its greek to me. 
 
 


 

Garden State Plaza 6

Jag och Cecilie kom till Garden när det öppnade kl 10. Klockan 11 gick vi ut från Hollister, 12.15 gick vi ut från Abercrombie... Lunchen blev en rätt given sushi. Vid 13.40 hade vi hunnit in på Forever 21 och Brandy Melville. En snabbis in på Urban och sedan var klockan 14 och dax för oss att åka hem igen. Jag hade kunnat stanna 30 min till eftersom jag inte behövde vara hemma förens vid 15 men var ändå så sleten efter fyra stressade men roliga timmar på garden!
 
Standard lunch på Garden, sushi och cola.
 
Cecilie


Vår shopping

New In

Håll i er... Köpte ganska mycket denna gången, min plånbok gråter nu.
 
Abercrombie & Fitch
Färgen är lite annorlunda irl, typ korall, se nästa pic för jämförelse med min oranga.











Hollister






Brandy Melville


Forever 21

Frulle med Cecilie

Nu är Cecilie här och vi äter frulle. Vi ska till Garden idag en snabbis innan i hämtar våra barn igen. Det blir knappt 4 timmar på Garden vilket är väldigt lite...



Blixtrar och dunder

Lite crazy i New Jersey idag, storm, blix/åska upstate (där jag bor) och i södra New Jersey är det en jättestor brand. Vädret här idag alltså. Blixtrat och åskat massa här. Och regnet stod som spön i backen. Garageuppfaren är lite översvämmad, jippie. 

Lagat chicken teriyaki, min favvorätt här, den känns som hemmamat. 

Känner mig väldigt stolt över mig själv då jag tog tag i toalettrummet. Tidigare Au Pairer har lämnat massa saker i badrummet och nu kände jag äntlligen att jag pallade städa ur den. Vissa flaskor luktade inte som de borde... Har gort det lite finare där inne nu också, ordning och reda (pengar på fredag, vilket är imorgon WIHO).
När jag ändå var igång dammsugade jag mitt lilla rum, tog 5 sek liksom! Flytta runt och tog bort tavlor, satt upp en hemma gjord kalender och hittat två fina korgar jag ska ha i rummet. Har även fått in en lampa i mitt lilla rum då min vmamma var gullig som köpte mig en, den har gjort att det känns sååå mycket hemtrevligare, galet vilken skillnad lite ljus kan göra. Så snart är jag helt nöjd. Måste bara bestämma vad jag ska göra av alla mina saker i mitt lilla rum blir stökigt på 1 sek.
Skulle precis bädda ner mig i sängen när M knackar på dörren och ville spela football, kunde inte motstå sötisen så spelade med honom i 15 min. Nu ska jag äntligen sova. Godnatt. (Godmorgon)

Smuthieeee

Morgonjogg, check! Ska nästa vecka börja igen med styrka också, plus att jag verkligen borde köpa gymkort, men jag vill jogga just nu för att få upp konditionen igen och om jag skaffar gymkort så lär joggingen bli lidande... får se hur jag gör. Har en del tvätt att ta hand om idag så det står näst på schemat. Good day mates!


Mys

Nattade E med en sagostund, riktiga bffs nu... Nä men det går mycket bättre nu när skolan har börjat märkte stor förändring redan på måndagen! 

Pratade med Oscar i telen, sjukt värt att han är i USA alltså. 
Hejdå kalas för Olivia som kommit hem från sin resemånad, tyvärr jobbade jag så kunde inte vara med, kom sådär vid 10 när alla gick hem... 


 

Nybörjarmiss

Från 1.50 till 6.40 har jag nästan kört bilen hela tiden. Körde D till tandis, hämta E & M på skolan, kör till templet(här gjorde jag en miss då jag glömde att lämna en väska med Ds hebreiska böcker vilket gjorde så jag var tvungen att åka tillbaka dit senare), sen till gymnastisk, till Sports Authority, tempel igen, Fairway för att handla mat, hem, gymnastik, tempel, footballs träning, hem. Dör Hade tidspress i princip hela tiden. Detta gjorde att det var den mest stressiga dagen på länge (för att inte tala om imorse då jag trodde de tagit fel skolbuss). Men ingen skada skede på hela dagen så jag är nöjd!!

Serverade köttbullar (inte svenska), tomatsås och pasta/ris idag, till mig E och M. M sa att det var bästa middagen på hela året (hur söt) och blev väldigt impad över hur fint "the presentation" var. Haha så söt! 


 

Skyping

Hunnit med Skype med Julle och Matilda idag och nu har jag bara 10 min att käka lunch?? Skulle ju städat mitt rum klart idag??? Alltså. Herre. Well wl! Jäkla dumma tidskillnad som förstör allt! Well well! Ska dra ihop en bananpannkaka för att det är supersnabbt, heeeejdå!

Ännu en bra morgon

Förstår att det var en helt mind blowing regnbåge hemma igår?? Vet inte hur många snapps och bilder jag sett på den nu. Hallå eller?? 
Morgonen flyter på bra och har redan hunnit träna gött! Tyvärr stannade en dam mig och frågade efter en judisk skola, kände att hon valde fel person. Jag ba ''eh, I'm not from here, sorry''. Hatar att bli stoppad när man springer snabbare än Bolt!!  Mamma: Benen kändes bättre idag men har fortfarande ont i min (för länge sedan) stukade fot.
Börjar en timma tidigare idag på eftermiddagen vilket betyder 2 och vilket betyder att denna veckan är en 45 timmars vecka. Mamma: Jag jobbar mer än dig!!
Är lite nervös inför dagen då jag ska köra ungarna till 1000 olika ställen och måste därför ha med mig ALLT när jag väl sätter mig i bilen kl 2. Wish me good luck! 
Benen var det enda jag kunde läggas upp här, *droppar av svett* är nämligen så humid här, kändes fortfarande som mitten av sommaren nu när jag drog min löprunda. 
Nu blir det smoothie till frulle mööms.

Never forget

Hamnade i depp-mode när jag väntade på Ms träning igår (tisdag), satte mig på en bänk med denna silverplatta. Så himla hemskt att tänka på att han var en pappa åt barn som för 12 år sedan idag förlorade sin pappa. Fy. H (min vmamma) har sagt att Ridgewood förlorade många människor i 9/11 då det är många som jobbar i city. Pallar inte vilken sorglig dag! När vi var på Nantucket berättade Hs syster om hennes upplevelser av dagen, hon liksom såg allt live. Fyfan. 

American football

E har mjuknat upp och hon har till och med hittat en sång för oss, One directions "best song ever". Gissa om mitt au pair hjärta blev varmt! Plus att hon ringde och undrade vart jag var när jag varit borta ca 30 min för att hämta upp D på hans träning. Söt!

Pick up

Sådär!! Gjort min första pick up på barnens skola idag. Tyckte väl att det var lite kul på nått sätt. Men helt ärligt, nu vet jag största anledningen till växthuseffekten, bilar kan stå och brumma i 20 min innan barnen ens kommer ut... Snacka om onödigt. 
Pick up line

En liten selfie sådär när man väntar på att skolan ska sluta 

Lyckades lämna E hos grannen så nu ska jag dra och hämta M på sin träning där även D väntar så fint, vi ska sedan hem och äta pizza ( jag tänker inte äta pizza) sen blir det mer bilkörning, godnatt på er!


Snabbish

Hängde med Anna i town lite och sedan åkte vi till Amelie på kaffe och hallon. Hemma i 20 min för en snabb lunch, bananpannkaka och en ännu snabbare inlägg. Ska åka om 10 för att hämta E och M på skolan och sedan köra M till hans soccer. Pöss

 

Saknar grus

Vill springa på grus och inte på asfalt, känns som en benhinninflamation inte är långt borta nu. Men var ute i ca 40 min och det var riktigt skönt att träna. Mycket trevligare att springa här på det stättet att här hälsar alla på varandra. Har till och med fått en liten springkompis som alltid hälsar glatt när vi möts. 
Nu ska jag äta frulle och duscha sedan ska jag träffa Anna.  

Night

Nytvättade lakan + pyjamas direkt från torktumlaren = dröm
Signar ut för idag, godnatt!

SKOLSTART & RUTINER

Idag har barnens skola börjat, ska bli skönt med ett schema som ser någorlunda likt ut vecka efter vecka. Men idag var det en halvdag i skolan så haft ungarna nästan hela dagen. 
Ska även bli skönt med rutiner, har ute haft det sedan jag slutade skolan i princip. 
Eftersom jag gick en heldag i New York hade jag ont i min fot i morse så det blev ingen träning idag, så istället har jag städat mitt rum och lite sånt, förstår fortfarande inte att ett så litet rum kan bli så stökigt. 
Behöver hjälp!! Lunchtips!! Snälla. Vill inte äts omelett varje dag 



FAME HUNT

GUESS WHAT. Jag såg denna snygging i New York igår! *DÖR* 
Han satt nästan ensam på ett fik vid en ''bakgata'' nära Little Italy.
Tjejerna tyckte väl jag var lite väl starstruck över honom, ville ta bild men
1 fick ej av tjejerna
2 känns lite fult
3 han tog på sig solbrills och det betyder please don't. Så tyvärr. 
Austin Butler

VIDEO: New York

Här har ni ännu en liten amatörvideo som jag filmade i Nevvan. Självklart med Taylor som bakgrundsmusik.
Lite Carrie Steps, lite Madison, Times Square. Enjoy!

New York

En heldag i New York. I Little Italy, West Village & Chelsea strövade vi runt lite samt åt lunch i Little Italy. Sedan gick vi hela vägen upp till Times Square och vidare till CP som Anna så fint kallar det (Central Park). Vi började vid ca 8:onde gatan och upp till 59:onde där CP ligger. Mycket promenad med andra ord! 
Jag vid ''The Carrie Steps'' 









Jobba

Jobbade 18.30 till ca 10. Åt mat och popcorn med kidsen



Brunch

Käkade brunch med girlsen idag och sedan gick vi runt i Ridgan lite, mys. Känns som en söndag fast det är lördag och jag jobbar ikväll, skumt. Men imorgon verkar det bli New York så är taggad för det!!
Andrea & Maja

Amelie, jag & Anna
 

Fredagen

Anna kom över en snabbis efter att jag jobbat klart för lite solning vid poolen, tyvärr var solen inte där längre så fick bli i gräset istället, känns som det kan vara en av sista gångerna man ligger ute och solar för det här året, jag vet inte vart sommaren tog vägen?? För mig känns det som den varade i två veckor typ :(
 
Anna, Amelie och jag åt middag på Raymonds och sedan gick vi runt i Ridgewood då det var mycket livat på Ridgewood Ave då det var en car show där. Vi drog till RC som är ett fik på Ridgewood Ave och där satt vi länge och pratade. Senare joinade Andrea och Maja också och då drog vi snart till The Office.
Note to self: Ha inte shorts på dig när du planerar att vara ute en hel kväll, det börjar bli kyligare på kvällen, det är september. 
Snott en del bilder från Anna, check her blogg out: http://annaiusa.blogg.se 
(när jag inte uppdaterat har hon most likely gjort det) 
Amelie

Moi & Anna


The Office

Kvällen slutade på The Office, mer bilder från dagen imorgon, klockan är snart två så ska sova, godmorgon på er där hemma!

Flyt..

Skulle ju skaffa bankkort. Men då har banken tagit bort kortet jag skulle starta (ett gratis kort yeye) så nu måste jag betala typ 100 kr i månaden för ett kontokort, never gonna happen...
Är i alla fall klar med allt fredagsjobb nu, så göööött. 
Idag är vädret awesome, som en fin svensk sommardag blå himmel och väldigt lagom varmt med frisk luft, så sköööönt!
 
 

Städa

Städat sedan kl 10 men med uppehåll för frulle. Är klar nu och ska handla mat + lämna tvätt till en kemtvätt. Sedan är jag ledig resten av dagen, skönt!! Måste skaffa ett amerikanskt kontokort så det ska jag göra efter ärenderna. 

BASKET

Blev lite basket och mer prat. Börjar bli lite kallare nu fast jag hade ändå shorts på mig hela kvällen, hört att ni där hemma inte haft shorts dagar på väldigt länge? Tråkigt.
Amelie, Anna
Andrea, Maja
 

Garden State Plaza 5

(Bilder på shoppingen finns i ett inlägg nedanför mor)
Var inte mätt efter frullen så gjorde en bananpannkaka
 
När jag var och tankade bilen fick jag ett sms från Amelie som slutade tidigare än jag trodde och därför blev tajmingen perfekt, efter att jag tankat klart svängde jag förbi hennes hus för att plocka upp henne. Vi åkte tillsammans till Garden.
Lunch 
 
Efter Garden drog vi till Glen Rock, en liten town bredvid Rigdan. Vi satt där och pratade väldigt länge, mycket mys!! Så himla fin liten Starre med en trevlig uteservering. Nu är jag hemma och lämnar av shoppingen och snart drar jag in till town igen för lite basket med girlsen!

New in

Forever 21
 
Hollister

Vickan 

Eating frulle watching Friends

Hallihallå. Satt igång tvättmaskinen och nu käkar jag frulle medans jag väntar på den. Ska även ska även skanna huset för eventuella kids-stuff, vika tvätten och sedan är jag ledig all day! Beräknar att vara klar vid 12 och då åker jag lite sådär forever alone till Garden eftersom de andra jobbar (minus Anna den lyckosten är i New York under dagen). Kommer antagligen inte göra en video då eftersom jag fortfarande är försvenskad och inte vågar vara videofreak på egen hand.
PS. Står att blogg.se ska ''uppgraderingar i deras system'' mellan 00-06 inatt, vilken betyder 18-24 for moi, kan bli dålig uppdatering hejdå.

YES!!

Sovmorgon till 9.30 men SÅKLART ska en jävla gräsklippare väsnas nått djävulskt precis utanför mitt fönster????? Kunde ju sova i 45 min till *gråter*


Rosh hashana

Är det judiska nyåret som familjen firar nu, det betyder mindre jobb tors-fre  wie!! Idag har jag och min vmamma varit i köket nästan hela dagen, har hjälpt henne med att laga massa mat inför Rosh hashana. 
På kvällen åkte jag hem till Andrea och hängde där med Amelie och Anna. 
 

Rainbow Loom

Rainbow Looms är det stora hitten just nu bland barnen här i Ridgewood. Kan se föräldrar och barnen lite överallt med ett rainbow looms armband. Man kan göra sina egna armband och halsband (m.m. låt kreaktiviteten flöda liksom). Till höger i bilden ser ni Ds försök till att slå en av sina kompisar som gjort en megalång loom.
 

Home by 11

Godmorgon peeps! 
Som jag skrev innan så jobbade jag hela dagen idag. Men nu på kvällen hann jag träffa Anna, Amelie och Andrea hos Anna som kommit hem från sitt Sverige besök. Snäll som hon är köpte hon med sig lakris till mig!! Blev inte ett så långvarit besök hos Anna då jag måste vara hemma kl 11 när jag jobbar dagen efter, tråkig regel men samtidigt mycket bra för min sömn såatteh. 
 
Dagen bestod av megamycket tvätt
 
Under Ds tandläkarbesök (hos sin morfar) kunde jag till min stora lycka läsa lite 1D (varsegod Kajsa (& Karin?) här kommer lite 1D pics)




 


 
Kunde även sitta ute och sola + läsa bok medans jag väntade på M och hans aktivitet, awesome. Gött väder ute idag soligt och varmt!!
 
Vems tallrik är min och vems är ungens?



Wisdom

Dagens visdomsord från M:
"You can do whatever your heart desires"


TREAT

Idag jobbar jag hela dagen 8-8.30 så därför kan jag inte uppdatera bloggen nu. Resten av veckan kommer bli mer chill för en judisk högtid börjar och familjen kommer då spendera mer tid tillsammans=jag behöver inte passa barnen. Nästa vecka börjar skolan! Så skönt att skolan drar igång för då får vi in rutinerna och jag kommer inte jobba heldagar!
Dagen kommer bestå av att köra runt barnen på diverse aktiviteter. So therefore I'll treat myself med denna goa frulle. 
Pumpernickel bread med cream cheese och en Snapple. yum. 

Hej diabetes

Åkte hem till Andrea där jag, hon och Amelie kollade på She's the man och Magic Mike. Det blev två vändor in till town, först för sushi på Wild Ginger och Ben & Jerry's, sedan tillbaka för frozen yoghurt då även med Maja, en annan ny svensk au pair som kom hit i torsdags. Kul!!

Labor Day

Labor Day är typ en högtid som firas här i USA första måndagen i september. Labor Day är en dag då de flesta är lediga, som en röd dag hemma. Så detta betyder att jag också är ledig idag. Förutom att jag har städat barnens rum och vikt tvätt fram tills nu. Ska träffa Andrea, en ny au pair som tar över efter Olivia. Ska bara svänga förbi Amelie och hämta upp henne också!
 

Nattskype

Innan läggdax igår skypeade jag med Oscar som för en vecka sedan flyttade till Florida för att gå på college där. Om jag har lite flyt så kanske jag kan hälsa på honom i april *hoppas*. Gött är det i alla fall att ha en vän hemifrån i samma tidszon, wiee!!

Video nummer två

Varse!! Här kommer video nummer 2. Ni får tänka på att jag precis har startat min spela-in-filmer-karriär så det är inget mästerverk än! Men det är i alla fall en video jag spealde in inne på Stop & Shop. (Sorry, glömde tilta mobben så bilden är lite mindre ibland)  Enjoy folks!



PS. Skrev in ''tilt'' på google (ja jag kollade om det var stavningen, admit it, you do the same!) och alltså va?? Säger bara: Skriv in ''tilt'' på google *mind blown* 
PS 2. Låt inte det göra dig mer mind blown än videon dock! 
Peace out, ska kolla på friends sen sova! Life <3333

Underbart med lediga dagar

Så himla skönt att vara ledig! Har lite semester efter semester för idag är det söndag=ledig och imorgon är det Labor Day. YES!!!!! Degade på mitt rum till tolv, duschade och sedan skypeade med la familia, mys. 
 
Idag kunde jag och Cecilie äntligen träffas för första gången (en dansk au pair som jag haft kontakt med väldigt länge), hon åkte från hennes hus i Tuxedo Park (ligger i New York State) hem till mig i Ridgewood. Efter en snabb visning av mitt hus åkte vi in till town där jag visade henne runt lite. Sedan satte vi oss på Ben & Jerry's, käkade glass och pratade i flera timmar, mys! Senare tog jag med henne till min ''ICA'' alltså Stop & Shop. Cecilie handlar annars på en annan mataffär så visade henne min där vi båda handlade mina älskade Swedish fish.
Mums!! 
 

TADAAM! EN VIDEO!

Se på det här!! Jag har gjort en video(!!).
Den är ointressant för de flesta så det är verkligen inte någon toppen video, men en minut av Nantucket delar jag med mig av till er! Kan bara lägga in Tay(Taylor Swift)-låtar eftersom hon är den enda jag har på iTunes så ni tvingas lyssna på henne (mohaha) (kanske får er att börja gilla världens bästa låtskrivare).
Om ni gillar videos kan jag göra fler för jag tyckte att det var lite kul plus mindre jobbigt än vad jag trodde att det skulle vara. Men då vill jag få lite aktivitet på bloggen också, come on. Kommentera nått kul då och då. Då kanske jag blir inspirerad att köpa en kamera fortare så filmen blir lite bättre kvalle och större bild. 


NANTUCKET 2

Lite mer pics från Nantucket! 
 
 
 
Till och med Stop & Shop ser lyxigt ut på Nantucket
 
Kände mig som en äkta Amerikan när jag spelade baseboll med M. Till hans stora lycka är jag en ''leftie'' (hur mycket sötare låter inte ''leftie'' än ''vänsterhänt''?) och kan därför spela med den vänsterhänta handsken, wie. De tyckte att jag hade ett riktigt bra kast och blev impade för att vara första gången för moi *stolt*.
 
En dag skulle deras morbror och hans fru ta med dem ut på resse och jag fick följa med, de råkade ta kidsen till en bar, woops. Där satt vi jag, 2 trettioåringar, och barnen på 7,9,10,12,12 år, najs. 


Båtarna i hamnen av Natucket var så mäktiga *dör*, när ska jag bli så rik så jag har råd med en sån dröm? 
What about en trevånnigsbåt?
 


Kammar hem priset för finaste segelbåten (ser finare ut irl) 

State Hunt

Nu är jag hemma i ridgan igen, och det kändes faktiskt mycket mer som hemma än vad jag trodde att det skulle göra. Ska bli så skönt att få ha ett eget rum igen, wiho!
 
Kan berätta att mitt ''State Hunt'' går riktigt bra! Jag har väl berättat om ''State Hunt''? Det är i alla fall en app där man, (när man ser en delstats registreringsskylt) bockar av den i appen. Så kul, lyckades få med hela släkten på leken, barn och vuxna. Är nu uppe i 29 (!) delstater, innan Nantucket hade jag tio, heja mig.