Sin city

Så igår så var det bara jag och Rosie som inte kunde hänga med på poolpartyt efter att vi åkt partybussen....
Vi hade det trevligt ändå, gick till några av de olika tema-casinon men det var ju inget poolparty... Tur att hon är en av de roligaste människorna jag träffat!💕

Idag så har jag och Bergie gått runt å kollat resten av staden och sen legat vid poolen. 
Tips till alla som planerar en Vegastrip: 
1. åk inte hit när det är som varmast- Las Vegas ligger mitt i en öken. 
2. Ha med ert passport när ni ska ut- de tar bara engelska IDs.
3. Var 21!!

Jag, Bergie, Katie, Rosie och tre andra åt middag på hardrock där jag å Rosie inte blev leggade, WIHO. Det blev strul med notan så ägaren ville ge oss gratis drinkar. Vi sätter oss i baren och då blir vi leggade, jag och Rosie drar "glömde passet, vi har ju blivit serverade hela kvällen" och det gick bartendern med på! YES. Viktigt! Hihi 
Nu SHOW!

Vegas baby!

Partybus med champange i redcups, #usastyle










YOSEMITE

Igår kom vi fram till nationalparken och idag har vi vandrat runt i den hela dagen. Vi gick upp upp upp för att titta på ett vattenfall. Det var jättefint men är ändå inte så imponerad av Yosemite.. Träden är dock fantastiska, hur höga och tjocka som helst! 
Sköna dagar här i Yosemite, igår badade vi i en varm hottub och duschade i underbara duschar på vårt hostels spa-rum. Imorgon blir det mååånga timmars bil, 350 miles, runt 560 km!! Vi måste dock ta en detour pga. olika bränder runt om i Yosemite, så det kommer bli ännu längre. Vi kommer säkert sitta i bilen i runt 10 timmar med några snabba stopp... Men belöningen är Las Vegas!!!!




The Golden Gate Bridge

Idag fick vi fint väder när vi gick över bron, så nu har vi sett den både med blå himmel och San Frans klassiska dimma!









San Fran by night

Hade en av de roligaste kvällarna ever här i san fran! 
Det började med en segelbåttur, övergick till limoride och slutade på brain wash, ett ställe där man kan tvätta sina kläder samtidigt som man lyssnar på musik och dricker öl. 
Bilderna från kvällen borde inte komma upp här... 
Kommer ha dåligt med internet de närmare dagarna då vi kommer vara i en nationalpark. 




I LOVE SAN FRAN

Så himla kär i denna stad! 
Åååååh! Åkte cable car, så kul!! Vi liksom hängde utanför vagnen!! 







SAN FRAN!!

Vi är i San Fran nu och vi får hela dagen imorgon här. Jag, Bergie, Katie och Rosie är i samma rum på hostlet vi bor på, så denna kväll hade vi ett miniparty här och bjöd in de andra från gruppen, några kom och vissa andra gick ut. Jag och Rosie är de enda under 21... 
Nu är det natten, så godmorgon Sverige!


MONTEREY

Nästa stop blev Monterey, där många i gruppen gick till akvariumet, men vi (Bergie, Katie, Rosie, jag) valde att titta runt i townen istället. 

Har jag frästen visat mina nya fräna dojjor?





BIG SUR





On the road again

Okej, så gruppen trodde att vi (jag å Bergie) var amerikaner pga vår engelska. 💁 
Nu sitter vi i vanen påväg norrut, ikväll kommer vi att vara framme i San Fran, guuud så länge jag velat åka dit! 
Men som jag skrev igår så kommer vi att göra ett par stopp på vägen dit. Amanda, kanske jag stöter på Filip, han hänger ju ofta i Big Sur? 

😎🇺🇸

Jag och Berglind gick med våra 2 svinballa nya engelskavänner, Katie och Rosie, på marknaden i San Luis. Den är här varje torsdag och det var SÅ mycket folk. Vi åt middag där och andan åt vi en froyo. 
Imorgon väntar en bilfärd till San Fran, ska bli så kul!! Dock har dessa lata stranddagar varit så najs!! Vi kommer stanna på vägen bland annat vid Big Sur. Längtar!
Från kajakingen innan idag




Jag, Katie och Rosie



San Luis

Nu är vi San Luis. Vi har varit vid en jättefin strand innan vi åkte till hotellet och sen var vid poolen i flera timmar så najs!
I USA äter armén på in and out burger...



Våra brittiska vänner går loss på Walmart!





Santa Barbara

Vi konforma till Santa Barbara runt 3 och checkade in på ett hotell som är jättefint!!
Vi alla åkte direkt till stranden och där hängde vi till runt 7 då vi åkte och åt middag på en mexikans resturang. 
Nu är vi alla så trötta (jag å Berglind borde inte klaga då de flesta kommer direkt från Europa -bara en annan au pair) så vi har duschat och ligger på hotellrummet nu. Imorgon är det kajaking som står på schemat innan vi åker till en annan kuststad som heter San Luis. 






HOLLYWOOD

Så nu har touren börjat och gruppen känns nice! En från Australien, en från Nederländerna, en från Schweiz, två från Tyskland, 5 från UK och sen Berglind från Island och jag! 

Vi har varit i Hollywood idag och nu sitter vi i vanen påväg till Santa Barbara!!
Look to my right and I see the Hollywood sign😎


Walk of Fame. En gammal favvo❤️



Vi åt på en Farmes Market, så gott!






Morning!

Vi somnade runt 8.30 lokal tid och vaknade 4.20 (7.20 för mig, exakt då min klocka ringer i vanliga fall, först trodde jag att jag behövde gå upp å ta hand om barnen). 
Vi somande om och nu är klockan 6.20 och vi är uppe. Dax för att äta frukost och slänga ner allt i resväskan igen, snart ska vi träffa vår resegrupp och ledare. Alltså hoppas dom är kul!!!!!
Är ju 9 timmars skillnad från Sverige nu och wifi kommer vara svårt att få tag i. Men ska försöka blogga en gång om dagen i alla fall! PÖSS!

Across the country

Framme i LA! Det var så kul att träffa Berglind igen efter ett år!! Vi bondar lika bra nu som förra året så detta askönt. Detta kommer bli så kul!!!
Är så "jetlaggad"... Somnade 00.30 vaknar 4.15. "Sover" 50 min på planet och kommer fram efter 5.30 timmar vid 10 lokal tid, 13.00 i kroppen, nu är klockan halv 5 här men för mig halv 8 och jag e helt slut pga resandet å sömnbrist. Det positiva är att vi kan somna tidigt ikväll utan problem och få 9 timmars sömn innan touren börjar imorogn runt 7.30!
Vädret är awesome!!! Inte alls det där fuktiga som i NJ. Vi har legat vid poolen och slappat typ hela tiden, skämta ska äta och duscha och handla frukost inför imorgon!
Att flyga över hela landet var så coolt. Utsikten magisk ibland alltså! 
När jag kom in över LA var det SÅ mycket bostadshus!! Helt sjuk! Flög i säkert 10-15 min över bara bostadshus??! Och de var perfekt utplacerade i rader och halvmånar. Och de ser PRECIS ut som på Sims.
Tidig morgon i NJ med utsikt över NYC. 





Save your goodbyes

Träffade upp Amanda och Tess i town för sista gången, vi åt på Office för sista gången och åt froyo för sista gången tillsammans. Så himla sorgligt! 
Sagt hejdå till barnen och familjen för 16 dagar och samma med Amanda. Så skönt att jag ska få träffa de igen innan jag åker hem❤️
Men fick alltså säga hejdå till Tess då hon är i Sverige när jag kommer hem (hit igen). Det var riktigt jobbigt men vi vet ju att vi kommer ses i Sverige igen❤️ 
Känns som jag gråtit så mycket på senaste att jag inte har några tårar kvar. 

Mina älsklingar❤️❤️



ARÅ the power is back




❤️😍😭

Packad å klar (nästan i alla fall). Sitter vid poolen vaktar barnen som simmar och leker. Fy vad jag kommer sakna dem! Skönt att jag får de dem en helg innan jag åker iväg på riktigt!
Mitt rum är nästan helt tomt på mina saker minus några lådor med högar av "ska hem" 
"ska hem om det får plats/vikten tillåter prio1"
 "ska med hem om det får plats/vikten tillåter prio 2" 
"släng skiten, nej vill inte, jo släng det"

Nu


 

Ska jag verkligen lämna det här

Nej det känns ju inte så. Imorgon vid denna tid sitter jag på flyget som tar mig till LA. Där ska jag träffa Berglind som jag träffade på aupair-träningscampen. De 16 kommande dagarna är väldigt ovissa eftersom jag inte varit på västkusten innan men det ska bli så KUL! 
M har skadat ögat så han är hemma idag och H med som ska ta honom till ögondoktorn. I vanliga fall är det jobbigt när ett barn är hemma sjuk eftersom då blir man också hemma. Men idag gör det inget, jag får bara pussa lite extra på grabben❤️
Idag var Ds första campdag på det vanliga campet. När han vaknar ber han mig lägga i en av hans bar mitzvah handdukar, vilket jag redan gjort, för efter ett år så vet man exakt vad barnen vill och det känns så skönt men också konstigt eftersom man nu kan allt och nu ska man hem...
Nu ska jag krama om M och sen dra ut på en sista löprunda!


LAST DAY😶

Sista arbetsdagen börjar nu!

NYC

Vi vakande upp hos Amanda och åkte in till city❤️🇺🇸🗽
Vi gick runt i massa affärer och åt på Daniellas en sista gång. 
Nu blir det ingen new york på nästan tre veckor:( 
Imorgon säger jag och Tess hejdå😭 
Tur att Amanda är kvar när jag kommer hit igen!!



Midnight Memories

Jag, Amanda och Tess åkte till TGIF förmiddag, najs. Vi köpte dricka och efterrätt och sedan satte vi oss i en park i Ridgewood och hade ett privateparty, så mys! 
Sedan kom mina ungars kusin, Matt, och hängde med oss och de va såå kul, lite senare så kom det en grupp amerikanska ungdomar som fick joina oss också. En grym kväll med tusen skratt❤️❤️❤️❤️🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸

Svensken man inte sett i Sverige? 





SKYPE Å SVETT

Lugn morgon bestående av Skype med syster (som jag får träffa om 3,5 veckor!!!), Suits och löpning. 4k och jag är DÖD! Hur ska det gå att springa midnattsloppet på 10k om typ fem veckor?? (Har inte många träningstillfällen kvar, typ 2-4 st innan hemfärd). 
Nu ska jag äta frukost och duscha, sen hämta upp Tess❤️❤️❤️ Vi ska sätta oss på en äng nära Amanda och mysa❤️❤️❤️🇺🇸🇺🇸🇺🇸
Ha en bra lördagskväll ❤️

NYC från håll

Åkte till Amanda på kvällen och vi åkte till cheesecake factory och sen tillbaka till Ridgewood och utsiktsplatsen för att där avnjuta cheesecake. Massa prat efter två dagar utan att vi kunnat ses. Plus telefonsnack med Tess som vi inte sett på en vecka. Men imorgon så❤️



He's here❤️

Nu är D äntligen hemma igen!! Saknat han så mycket!! Han har ju varit på cykelcamp i nästan två veckor, han cyklade 176 Miles cirka 283 km! 
Nu blir det lite röj och sånt inför imorgon då H och J ska ha fest här! 
M igår❤️



Hatar fåglar

En fågel har fastnat i uterummet och där ligger min handduk som jag ska ha nu när jag ska sola. Vågar inte hämta den😭😭😭
 Dörren till friheten är helt öppen men den ska flyga in i nätet ändå???? HUR kan en fågel vara  så DUM I HUVUDET men flyga över halva världen å hitta hem igen???


Lovies

Nu är jag ensam med barnen igen och de blev sugna på efterrätt. Varsin isglass var de tänkt att de skulle få. M är nere i källaren och jag går ner till honom för att erbjuda honom det. 
"I want ice cream, not an ice pop. And i want it down here, my patent arena here so its ok"
"No Max you have to eat in the kitchen, and down show E" 
"You know you're gonna bring it down to me Elin, right??" 
*han kollar på mig med sitt söta ansikte* 
"Okey.... You know im gonna miss you so much right?" 
"Yeah... Look I installed xbox live!"
"Awesome!" 
*high five* 
"Oh yeah, I'm gonna miss you too Elin"

😭😭😭😭😭😭😭
Satte min elva åring i knät å kramade om han medans han spelade ett tag. 
Nu sitter jag med E som fattat att jag snart åker, hon lät mig gosa med henne lite med❤️❤️

#poolläge

Äntligen sol igen efter flera dagars regn och moln!! 
Sista torsdagsstädningen är avklarad, såå skönt, no more! 
Ikväll ska jag ha E och M själv över natten igen då J flyger från Florida till New york state dit H har kört, där ska de övernatta för att hämta D vid 10 på morgonen i Cape Cod, Massachusetts. 




Crazy day

Idag är det crazy day på camp. Vilket betyder att man ska klä sig crazy!
 M ser ut såhär:



Onsdag

Idag har jag skypeat med Matilda i flera timmar, skönt när man är ensam all day! Tankar bilen för sista gången (mest troligt), fixat bilder till en hejdå present till familjen, växlat mina mynt till dollars, gissa hur mycket!!!!!!!!???
Sagt hejdå till Wilda, städerska som är världens sötaste! Så himla söt och så sorgligt! 
Väntar oå att E ska komma hem från camp nu. M får skjuts hit ikväll då han varit iväg över natten och J är på affärsresa och H ska på nån fest i Central Park idag så jag har barnen ikväll! 
Åh just det, 106 dollar, ja precis. 196 dollar!


NAJT

M är på sleep away camp inatt så E kom hem med en kompis = de leker glatt ensamma och jag behövde knappt göra nått 👌
Träffade Amanda på kvällen❤️ Tessy we miss ya❤️

Shoppingen

Allt från American Eagle
Amanda! Kolla! Finally! 


Och denna vita topp 



Last time

Sista samtalet med min area director dagen till ära💪
Vart på Garden en sista gång.... Så sorgligt. 




Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är min ett års dag!!!! JAPP! Idag har jag varit i USA i ett år!!!! 365!!!!!!!
 
Mitt rum är under Ms rum så imorse vakande jag vid vid 7 av att M och hans vänner typ hade disco??? (eller av att de klev upp å gick på toaletten, men de låter ju typ lika mycket). 
(Jag börjar 7.30 nu på sommarlovet) Vid kvart över 7 kommer E in i mitt rum. ''Elin du måste göra frukost, pojkarna är vakna...'' 
''Men jag är inte vaken''
''hahaha Elin!!!!!! ......har du en tröja på dig?''
''ne''
''varför inte? byxor?'' 
''nej'' 
''men.... elin!!!'' 
''nej E men de e varmt! Kan du gå ut så jag kan få klä på mig??''
''hihih kan jag få stanna här inne??''
 
den ungen!! <33 När jag går upp å fixar frukost så roppar hon på pojkarna att det är frukost sisådär 10 gånger men de var ju inte intresserade, de ville ligga på rummet å prata och spela på ipaden... Det är bara lilla E som är taggad för frullen och använde pojkarna som ett bra argument för att få mig att kliva upp tidigare....

Måndag

M och han kompisar badade i poolen fram till att min telefon pep av alla storm och blixvarningar, då var det dax att kliva ur. Vi beställde sushi och eftersom jag inte åt upp min kan jag avnjuta sushi imorgon med😍 det är troligen sista Kumo sushin kom jag precis att tänka på... Äh usch, vill inte! Hatar "sista..."
Träffade Amanda nu på kvällen ett tag och vi satt bara i bilen på en parkering i town och pratade.. Kan räkna dagarna vi kan ses på i USA (9) på mina fingrar nu så vi tar vara på varje sådan. 

Happy birthday M

Först och främst:  MIN SISTA FULLA VECKA I RIDGEWOOD! Nästa tisdag så flyger jag till västkusten WIHO.

Idag fyller M 11 år!! 
Jag var den första att gratta honom💪 sprang upp till hans rum och ba GRATTIS!! Hur känns det att vara 11? (Börjar bli som mamma som frågar det, det känns du inte annorlunda liksom??) 
Han svarar att han inte föddes förens på eftermiddagen vid 3 så han är inte 11 än... You dont have the feeling yet? 
No I dont have it quite yet!
Sweet! 
Har tränat i den klibbiga luften, ska nu köpa lite saker till i eftermiddag, ballonger, chips, dipp, glass osv. Det bli lite party här i eftermiddag och ikväll kommer 3 kompisar till grabben att sova över! 


Fågel

Jag å Amanda gick neråt på den östra sidan av Manhattan, vi var dock så utmattande (varför?) så vi höll inte alls samma takt som vi brukar. Men vi fick se nått nytt, en mysig inomhusgata vis West Village. 

Såg en folksamling så vi var ju tvungna att kolla vad som hände. En ÖRN satt på en bil och det blev värsta ståhejet... Flera poliser och polisbilar var på plats... Eh.. Va hände när de närmade sig örnen? Den flög iväg..
En svettig och trött dag i city avslutades med middag i meatpacking district!





In the city

Blir en dag i new york idag igen. Växlande sol och moln men så jäkla varmt! Då och då kommer en svalare bris, tur att vi ska gå längs vattnet...




NEWSIES

Idag var det Broadway Show som stod på schemat! Det blev Newsies, en musikal som utspelar sig på 20-30 talet när några killar gör uppror mot sina chefer på ett tidningsföretag. Jättebra och mycket att titta på, hehe. 
Annars så gick vi mest runt å tog in New York. Inte många gånger kvar nu...



GRATTIS TESS

Träffade Tess och Amanda igår ikväll efter jobb, fick säga hejdå till Tess för en vecka då hon åker till Cape May med sin värdfamilj. Och ett STORT GRATTIS till Tess som fyller 20 idag, välkommen till gänget gumman <3
 
Idag är både jag och Amanda lediga hela dagen, likadant imorgon, så det blir en New York helg! Som jag längtat! Så fort det går två veckor mellan New York besöken får jag lite abstinens, hur ska det gå när jag har ett helt hav mellan mig å city? 
 
Idag är det 12:e juli vilket betyder att om en månad har jag landat på landvetter och är nog till och med hemma vid denna tiden. VA.

Fredagen

De tycker jag var för snabb...

Jobbar till tio ikväll, E sover och M och jag kollar på Welcome to Sweden! Första avsnittet i USA premiära igår! 

This is the last time

Idag ska jag ta en promenad för sista gången på min underbara 9-10 kilometerslinga (för varmt och för trött för att springa hela). Kommer sakna den så himla mycket!! Är jag konstig? Älskar kvarteren här och alla fina hus. Lite ångest. 

Hittade denna, min flygbiljett feån ett år sedan, enjoy your journey. 




M är hemma❤️

Trots att M bara var borta en natt så saknade jag honom, hur ska det gå? 😭

E åkte på bio rätt snart efter att hennes campbuss lämnade henne här. Men hon blev rädd och jag fick hämta henne igen. Sen åkte vi å hämtade M som var tillbaka från sin övernattning och var hemma hos en kompis. 
Vföräldrarna är ute på middag så jag passar barnen ikväll. E sover och M ligger i sin säng och lyssnar på musik, så himla söt verkligen. Jag sitter på hans golv å kollar på honom och har ont i magen för att jag kommer sakna honom så mycket. Tårarna är inte långt borta😭💔



😭😃

För ett år sedan gjorde jag troligen exakt vad jag gör nu. Packar resväska. Testpackar. Testar att lägga i alla kläder och väga, blev nästan 50 pounds i varje som är max. Har inte räknat med min carryon så jag borde faktiskt klara mig! Dock finns det lite mer saker jag vill köpa... Några kläder/saker ligger i en "kanske-hög", får se om de kommermed till Sverige eller ej. 




I ❤️ SPORTS AUTHORITY

Fick två skor för samma pris som ett par i Sverige. Å lyckan när det kostade 83 dollar mindre än vad jag trodde??

Rasberry dream

The city forever.




▫️

M är i Pennsylvania så E tog med en kompis hem som sov över här. Detta gjorde att jag inte hade så mycket att göra igårkväll, så jag gjorde en quinoasallad och grillade lax till, yam!!
Träffade Amanda igår kväll för eb froyo. Snart blir det inga mer... 
Imorse gjorde jag pannkakor till E och hennes vän. Nu kollar jag debatt med Jan Björklund samtidigt som jag äter frukost. Ska åka till Sports Authority idag där jag hoppas kunna köpa nya asics. 



😭😭

Väntar på att barnen ska komma hem och sitter å tittat på grannens tomt, för där är det en trädgårdsmästare och blåser löv. Med honom så är hans son (antar). 
Tänker bara på hur ORÄTTVIST det är att den lilla killen, kanske 10 år, är med pappa på jobbet istället för att få vara på camp där han kunde bada, leka, fiska, spela spel och umgås med vänner... Mår dåligt i hela kroppen.



Marshalls med Tess

På Tess rast träffades vi och åkte till marshalls, köpte ett par träningsbyxor.



Onsdag

Veckan känns så lång eftersom jag började jobba söndagkväll, men det är okej, snart är det ju slut och ångesten vill inte lämna mig. 
Har hunnit träna, skypea med Julle och handlat mat. 
Nu ska jag lägga mig i solen/molnen. 


Back to normal

När barnen kom hem från camp var jag och barnens kusin och barnens faster där och väntade på dem. De fick leka lite med sin kusse och sen körde jag M till en kompis där han fick skjuts till Mont Clair där han hade fotbollsmatch.
Senare åkte kusse och faster hem och jag och E kollade tv och hon badade sen kom föräldrarna hem! 
Fick en fin present av dem, perfekt till min resa. 
Och på tal om den... Träffade Tess å Amanda nyss och vi pratade bland annat om att tiden verkligen sprungit förbi och nu har vi inte ens två veckor kvar tillsammans alla tre. Fyfan!!! Börjar få ångest över att jag snart inte ska bo i Ridgewood-området längre, inte ha new york så nära och inte få ha Tess å Amanda så nära. Fy fy fy.
Just nu så blåser en storm förbi Jersey. ALDRIG HÖRT vindar så högt innan?? De liksom bullrar och tjuter och blåser så in i??? Kommer huset blåsa bort? Kanske! Får se om ja vaknar upp i sängen eller om jag blåst bort!





X

Morgonen gick jättebra, det är liksom lättare utan föräldrar här får då har de bara en röst att lyssna på MIN! 
Nu sitter jag ute i solen, ska tydligen blixtra och åska senare idag så passar på nu. Så jäklans fuktigt i luften kan typ inte andas.
ÄLSKAR Ed Sheerans nya album, kan inte sluta lyssna på den. 



Sovdax

Barnen kom som vanligt med campbussen vid 4.30 och då kom även barnens mormor och morfar, så de hängde med dem vid poolen och sen åt vi alla middag tillsammans. Riktgt chill dag. 
Låg vaken många timmar förra natten så nu är jag helt slut. 
Tänkte bland annat på allt jag gjort för sista gången.. Ingen mer pick up -line i skolan, ingen mer artclass, dans, gymnastik... Helt sjukt att allt sånt är över. Drog ju sista bergen mall i helgen och denna eller nästa vecka blir troligen sista garden besöket. Inte många dagar kvar för mig, Amanda och Tess tillsammans. Jag måste säga hejdå till Tess om två veckor för när jag är tillbaka från min resa är hon i Sverige... Och då har jag en helg med Amanda och sen lämnar jag henne och åker hem... 
Panik 


Tess är här

Handlade lite mat och gjorde ett ärende åt H imorse efter en svettig löprunda. Ligger i solen och lever livet med Tess som sällskap. 
Snygg fotbild.



Pinch her

Jag sa till E igårkväll att om hon vaknar tidigt på morgonen och tycker det är läskigt att vara själv så kan hon knacka på min dörr och väcka mig. 
Hon tog det på största allvar och skrev en norr till sig själv så att hon skulle veta precis vad hon skulle göra om situationen uppstod. 

"Go to elins door and open it, and if she did not wake up pinch her, to get her to wake up. Then go and watch tv, the tv show Girl meets World. To me from me. Have a good day at camp"

Haha så söt!! Förutom att hon skulle nypa mig för att få mig att vakna????
Som tur var hade jag redan vaknat när hon kom ner...


Ensam med barnen

Vid halv åtta åkte jag tillbaka till huset jag var i igår för att hämta E och M som spenderat dagen med sin faster och kusiner. (Värdföräldrar och D har åkt till Massachusetts där D ska vara på cykelcamp tills den 18onde. Vföräldrarna ska vara på en minisemster där tills tisdag)
Vi åkte hem och jag kastade in barnen i duschen innan läggdags. Men E var så långsam så jag fick hjälpa henne på traven. Det slutade i vattenkrig och jag och mina kläder blev genomblöta. E skrattade så hon grät, överlycklig över att få blöta ner mig. 
Nu sover barnen och jag kollar partiledardebatter. 



Sunday funday

Dagen spenderades hos Tess för att fira hennes 20 årsdag som är nästa lördag, men då åker hon bort med sin värdfamilj. Vi badade, solade, åt jättegod mat och hängde med hennes tre söta värdbarn. 




Party in the USA

Denna lördagskväll var jag inbjuden till barnens kusins graduationparty (ett till där han nu var med plus att hans kompisar var där). 
Det var askul att hänga med honom och hans vänner! Vi spelade beerpong, åt mat och pratade. 
Det märks inte att de är 96:or, alltså två år yngre än mig..känner min till och med yngre än dem i deras sällskap. För det första får de köra bil (vet att hälften av alla 96or får köra hemma nu med men grabbarna här har liksom egna bilar och kört i två år). De är överlägsna min engelska trots att jag nu har en bra engelska. Och de är SÅ smarta. En i gänget ska till och med börja på en IVY-league  school. Det betyder att det är en av de meat prestige fyllda skolorna i landet. I IVY- league skolorna ingår bland annat Yale och Harvard. 
Känns tråkigt att jag inte hängt med dem under året som gott eftersom de är  ju tvättäkta amerikanare och det hade varit kul, men glad att jag fick träffa aöaö Matthews kompisar idag i alla fall! 

Bergen town mall

Dagen spenderades på bergen town mall med Tess och Amanda. 
Blev lite shopping så nu är pengarna slut igen...




4th of July

Var ledig idag efter som det är USAs nationaldag. Träffade tjejerna på förmiddagen och vi kollade lite av paraden i Ridgewood och sen åt vi på sook. Vi pkte sedan till A&P, en mataffär, köpte med oss mat till en picknick på Amandas balkong där vi sedan mös många timmar å slapp regnet. 
Vi åkte sedan in till NYC och kollade fyverkerier från Brooklyn, dock stod vi bakom många träd men såg helt okej ändå, så jäkla mycket folk så de va knökat. Önskar Sveriges nationaldag varit lika spexad. 





SKITVÄDER

Hela eftermiddagen spenderades i källaren för min och mina vpärons del. Riktigt mycket röj och det blev askul för H hoppade plötsligt till och sprang/skrek i panik för hon hittade döda möss.  Även att lyssna på deras konversationer om vad som ska slängas/inte slängas var ett sant nöje😂 
Vi glömde såklart bort barnen och vid halv 7 så tänkte vi "ojdå middag" jag å D åkte och köpte titos burritos till mig och barnen då vpäronen skulle ut på middag. 
Skulle träffa Tess när E somnat men pga av storm/hurricane/regn, vågar man inte lämna huset... Lycka till till mina vpäron att komma hem😂😂
Imorgon är det 4th of july vilket hade blivit kul om det inte skulle vara samma väder som idag. Tanken var paraden i rigdewood och sen åka till NYC. Men kul nu.. Dock vill jag in ändå (inte många NYC tillfällen kvar). Lycka till till mig att övertala Tess å Amanda.


Bagels

Jag och min vmamma har börjat rensa i källaren... Hon är en galen samlare och vi spenderade lite tid där nere i morse. Sen vek jag tvätt och sen åkte jag och köpte bagels åt D. 
På väg hem ser jag detta. Eh?? Fyra hjul där bak?



Night

Blev en riktigt bra eftermiddag med barnen, vi gjorde hemmagjord pizza som de älskade. Vid halv nio träffade jag tjejerna på Planet Swirl. Yam. Nu ska jag snart sova, men kollar lite mulan av nån anledning. PÖSS
Har jag Sverigefeber eller ser detta ut som Sverige i en miniatyr? 



DE E SÅ VARMT

Har legat ute mest hela dagen. Vid tolv kom D ut och tvingde med mig på ärenden.. jag ville vänta tills klockan var typ två och solen skulle försvinna men han va hungrig och ''jag måste ta hand om honom'' som han kallar det... Han är så himla sällskapssjuk ibland haha. Men vi har bara 3 hela ''jobbdagar'' kvar tillsammans och typ 10 dagar kvar i under samma tak så det var ändå mys att umgås med honom. 
Han ville ha en 4th of July-hatt och ett horn, va heter det på svenska? En tutare typ som han ska annoy folk med.. När jag låg ute halvdeckad senare så börjar han tjuta med hornet och samtidigt filmar mig ihop om att jag ska bli rädd och hoppa till haha. 
Jag växlar mellan att ligga i solstolen, poolen och ''ta frisk luft inne''.  Klockan är halv 3 och solen är fortfarande kvar! AWESOME

This.

En bra morgon med glada människor, så himla skönt. Vädret ska vara bra fram tills klockan ett så ska passa på att sola på förmiddagen. 
Har en känsla av att jag kommer sakna en förmiddagar som dessa. 
Asgod frukost, keso och yoghurt blandat, det söta från yoghurten och det nyttiga från keson, bra att jag har 3 veckor kvar och kommer på det.



BEL-USA

Idag har jag solat, tränat och gjort ärenden. Det suger att Tess och Amanda jobbar typ hela dagarna och kan ses nu på källen när jag jobbar... 
Men just nu kollar jag fotbollen med barnen och vpappa. Ska troligen jobba kväll ikväll men vet inte riktigt varför, ska säkert vara lektant om Es kompis kommer över.. Haha. 
Men är ledig fredag och lördag! Samt söndag till runt 19 då mina vföräldrar åker iväg med D till hans camp och då ska de passa på att ha lite semester själva. Ska bli mys att vara ensam med M och E, kommer att få mycket hjälp av släktingar också😃👌


JULI?

Redan juli!! Månaden jag slutar att vara au pair. Om 3 veckor sitter jag på flyget mot Los Angeles. Hur galet är inte det?? 
6 dagar kvar med D eftersom han ska bort😭
43 dagar kvar tills jag är i Sverige! SICK!
 
Kolla va fin empire var i förrgår!
 

VIDEO: @ Jones Beach

Om någon har lust att kolla igenom ett litet urval av alla låtar som spealdes på konserten så here you go! (mest till Kajsa). 
En ASSNYGG sak som ägde rum: Danny från The Script bad en i publiken att ringa sitt ex. Han pratade med exet och sen sjöng låten  ''Nothing''. Han fick oss alla att skrika in i telefonen '' HE'S GOT NOTHING''.Underbart.