-

Funkade bra att jobba trotts att jag var trött. Hade bara 2 körningar idag precis som det är nu under vintersäsongen, till våren kommer alla aktiviteter igång igen.. Då är det tack å hej till att spendera massa tid i huset. På gott och ont... Dagen går mycket fortare när man kör runt, men samtidigt är det skönt att inte behöva passa massa tider och ha tusen saker i huvudet samtidigt. 
Barnen är som vanligt galet högljudda under hela eftermiddagen och vpappa var hemma och fick höra allt, skönt att nån annan kan säga åt dem att sänka volymen lite hehe. Blev att jobba sent vilket är ganska vanligt, 8.30, väldigt jobbigt eftersom då blir det bara raka vägen till sängen, kolla ett avsnitt av en serie och sen sova. Mucho bättre att sluta innan 8 så man orkar ut. Men när vårens värme kommer, kommer även lusten att ta en promenix på kvällen tillbaka, can't wait!!
Hämtade upp en mugg och en tallrik på Color Me Mine idag som vmamma och E har gjort nån gång i februari, riktigt mysigt ställe, här kan man ha barnkalas, hur kul?? Man får måla mugg/tallrikar/prydnadssaker mm. 






 

Kommentarer till detta inlägg:
Postat av: Pia

Fina saker❗

Svar: Ja!
♡ Elin Eriksson, 19 år

2014-02-26 @ 22:04:57

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mitt namn?

E-postadress: (kommer inte att publiceras)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tackar!