Pics from yesterday

Ä.N.T.L.I.G.E.N. klar med Bostonarbetet!! Äter frukost nu (kl15.40) Ska snart hoppa på bussen mot Port! Ska till Hoboken och då är tåget egentligen enklare, men min familj är inte hemma (de är på en Bat Mitzva) så får åka till Port (typ 42nd), gå till 33st och ta tåget därifrån till Hoboken, men kommer bara ta en timma ungefär så doesnt matter! Anna,Amelie,Andrea och Maja är redan inne. 
Som tur är, är Sensation ett ganska tidigt event, från 8.30 till midnatt typ, så efter det åker vi till Hoboken igen, och på söndag ska jag och Anna till sista Bostonlektionen innan Boston, skööönT att bli av med det!

Alltså igår... Älskar Ramapo!!! Vi blev inbjudna av en tjej som at least Dalia snackat lite med nån av gångerna innan. I hennes rum bor 4 stycken ungdomar. Konstigare blandning får man leta efter. Denna brud som är väldigt random, en grabb som ser ut som rudolf med röda mulen (dock snyggaste klädstilen jag sett i USA), en annan tjej (Amanda heter hon) som gillar att prata och gillar danmark samt en ganska random mupp till. 

Man kan inte alltid vara så jävla SNYGG.









Kommentarer till detta inlägg:

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mitt namn?

E-postadress: (kommer inte att publiceras)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tackar!