JERSEY BOYS

Åkte in till the city och mötte upp tjejerna, vi gick till Times och båset där man köper broadway-biljetter till ett billigare pris. Vi har varit taggade på att se ''Jersey Boys'' ett tag nu och idag tog vi äntligen tjuren vid hornen och skaffade biljetter. Tack vare Tess och hennes ''vem bryr sig-sätt'' hamnade vi nästan först i kön och det va naajs. När vi var klara gick vi ner till 27:e gatan och åkte upp till ett roof top för brunch. Sån jäkla mäktig känsla att sitta på ett roof top i New York, härlig värme, blå himmel, strålande sol och veta att snart ska vi se en Broadway show. LYX. 







Ganska bra utsikt...
 
Broadway showen var jättebra och det känns ju sjukt coolt att förstå ''New Jersey-skämten'' i musikalen. Fick verkligen mersmak av att se Jersey Boys, vill se fler och fler musikaler på Broadway nu!!! Denna kostade nästan 90 dolls och var ändå 50 % off... Så det är inget man gör varje helg då man ska lägga pengar på resan till och från Nevvan, mat, kläder och spara lite inför resor...200 dolls räcker ingenstans längre... 
Innan le show...
 
Men satan vilken underbar dag vi haft!!! 
Efter showen blev det lite Newyorkande (=shopping) och sedan middag på en Irländsk pub (standard eller vad) som heter Celtic och ligger på 8onde avenyn. 

Kommentarer till detta inlägg:

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mitt namn?

E-postadress: (kommer inte att publiceras)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tackar!